Alla inlägg den 30 augusti 2008

Av bodyandsoul - 30 augusti 2008 10:03

Det är vad jag är...har hetsätit och kräkts flera ggr den senaste tiden...pallar inte att stå emot, vill bara känna den där känslan. Jag kanske behöver hjälp nu, men jag tvivlar på den hjälp jag kanske kommer få. det är väl bara JAG som kan se till att jag verkligen sköter mig, bara JAG som verkligen måste vilja! Vill, men kan jag? klarar jag att leva utan det?

Vill jag leva utan det?

Är det egentligen så farligt att göra det ibland? ok, inte friskt, men det skiter jag i nu...har känt av smärta i bröst korgen och när jag var ute o gick igår trodde jag att jag inte skulle kunna ta ett steg till. kände mig så svag o hade ont i hjärttrakten. vet inte om jag inbillar mig eller om jag sover för lite eller vad, men jag mår sämre. orkar inget o vill bara sova (fast de gör jag inte!) vill bara äta...fast jag är bestämd... vill bara glömma allt detta och gå tillbaka i tiden. det skulle vara skönt.


Hur ska jag orka med skolan nu? det är sista terminen på högskolan sen är jag färdig!!! HJÄLP, jag pallar inte börja jobba, orkar ju inget! är nästan tom i huvudet känns det som. Dum har jag blivit. omotiverad och uttråkad.


What´s the point?


tänker nog sluta med antidepp medicinen, den hjälper fan inte! blir ju bara värre. hatar att äta medicin! jag klarar mig själv!

Ovido - Quiz & Flashcards