Alla inlägg den 20 september 2008

Av bodyandsoul - 20 september 2008 21:08

Jag är så jävla ful o äcklig så jag kan inte lämna min lgh. Fan fan fan!! jag orkar inte leva om det ska vara så här hela tiden!!!

hattar mig hatar mig hatar mig själv. jag kan inte kolla mig själv i spegeln


jag kan inte gå till min underbara kompis för jag kan inte gå ut, vill inte träffa nån utan sitter här o lipar istället!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Jävla helvete

vem fan är jag???



Please, shoot me somebody!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


jag känner mig så jävla tom på insidan och utsidan är ju inte mkt bättre............................................
.........hatar min spegelbid, hur jag känner mig, fet, ful och äcklig! hatar att känna, varför kan maninte bara få vara o ha kul???

Av bodyandsoul - 20 september 2008 18:52

Fy fan vilken konstig vecka (mat och ångest mässigt..)

Måste bara skriva av mig!

Jag har planerat hätsätningar nu i helgen. Hur sjukt är inte det?? here I go again...

Jag kommer nog gå upp två kg av dessa, trots att jag försökt spy upp allt, men det går inte att få ur mig allt, knappt hälften känns det som. Har försökt "hålla mig till" krämiga grejer som man får upp lätt, men det blir allltid massa annat "när man ändå håller på"


Men nu är jag sjukt äcklad...Har handlat massor massor massor, kan fan inte stå emot mitt sug, även om jag borde kunna det. jag är för smart för detta! Men jag Orkar inte bry mig!!!

Jag är sååå trött o yr så jag tror jag ska svimma o ramla ihop vilken sekund som helst! pallar inte att må så här längre. och jag VET jag gör det bara värre!!!

Har nu smärtor i hela överkroppen, bröstet, ryggen, njurarna?, halsen, och magen...Blä för dessa ätningar. Alltså ni fattar inte, det finns ingen hejd, jag kan äta hur mkt som helst! usch vilka mängder...men när jag reser mig från min bekväma ställning i soffan tror jag på allvar att min mage ska spricka. Hjälp!

Jag har som sagt planerat dessa ätningar...nu passar jag på när jag är själv o har oöndliga tillgångar...

Jag ville verkligen inte äta allt det där, tänkte ju spara lite, yeah right!!

jag var tvugen(både igår och idag) att "tömma" en gång för att klara få i mig allt. tillslut är jag helt stum i munnen och i käkarna...

varför ska jag ha detta omättliga sug?? idag tänkte jag dessutom beställa några pizzor, tur jag inte gjorde det! Jag var för snål (och rädd för vad de ska tro)

men shit vilka sug!!! har gått i alla mataffärer och bara frossat med blicken. jag har köpt ganska mkt flera liter (ganska dyr) glass, ostbågar, chokladmousse, chokladbollar, godis....kanske lite annat=?

fy fan vilka mängder!

men shit jag gillar ju det! har totalt (på ca ca ett dygn) spenderat 5 timmar åt min hobbt! fatta vilken jävla tid jag slösar, och jag har sååå mkt att göra. HJÄLP någon!

Jag längtar tills jag ska på min första träff hos psykologen. Praktiken går ju bra, men varje em vill jag, och då planerar jag vad jag ska äta när jag blir själv, eller som nu, spenderar en helg i min lgh!

Fast jag borde nog kunna stå emot. men som sagt, denna gången (gångerna ville jag!!) har gjort det hemma två ggr denna vecka. lurade iväg familjen en gång, och min bror o mamma skulle till doktorn en dag, en annan dag gjorde jag det trots att de var i huset, men i rimliga mängder då...men nu.

Jag blödde tom det sista nu o jag trodde jag skulle kvävas...dessutom låg det en spya i trappuppgången, det luktade fan!! jag känner knappt lukten när jag gör det för jag får som lock i näsan, ibland känns den frätande syran, men jag brukar lyckas sluta innan den kommer.

Detta är ju inte bra för halsen, salt-syra balansen, och för tänderna!


ojoj, långt inlägg, hoppas nån orkar läsA, men trots allt behöver jag berätta här!


Jag är äcklig, vill inte visa mig ute, vill bara vara i min bubbla. Egentligen vill jag (BORDE JAG) sova när jag känner mig så här!! då kanske man får energi av det istället....för jag får en kick av det! trots ansträngningen...

Nu måste jag träna. jag får se hur det känns, men jag måste för annars kommer nåt dåligt att hända. Blir Du nöjd då?? Jag orkar inte med ditt tjat! jag vill göra det Jag vill, inte det Du vill. fast jag ville ju...varför hade jag annars köpt på mig allt detta? hatar att slänga penagar i toan såhär!!! visst, jag njuter lite av det, men jag hade ju kunnat njuta av det 20 ggr, måttligt istället för ett ångestladdat tillfälle????


usch, det ligger ett berg av omslagspapper, skålar och burkar runt omkring min soffa. detta är det hemska beviset!! tur ingen kan se, det ser ut som värsta fettot bor här.


Nej, nu är det nog för denna gången!!


Tack till er som bryr er!!

Ovido - Quiz & Flashcards