Alla inlägg den 10 januari 2009

Av bodyandsoul - 10 januari 2009 20:40


 Vem vill inte kunna spara in några lappar i månaden på mat!? Det vill jag, fattig student (med hätsätningsproblem:-/)


Jag har hittat en gratissajt där man samlar poäng till presentkort på bl.a Ica, Willys, Hemköp. Bra va?


Klicka på nedanstående länk NU:

http://www.free-food.se/default.asp?Action=members_signup&memberIDX=32152

Om länken inte fungerar, kopiera eller skriv in den i Din webbläsare. Man får 10 poäng för varje medlem man varvar, detta är ju bra, så se till att anmäla er nu!

Av bodyandsoul - 10 januari 2009 17:58

Det frågar jag mig idag. efter lunchen tänkte jag utmana mig lite till, det var inte planerat, men jag ville ändå. Jag hade två mindre paket glass i frysen som blivit över...tänkte ta lite av det ena, men jag tyckte det var så gott och jag hade ändå inget att göra så jag åt lite till och tänkte "det gör ju ingen skillnad". Fy fan, sen skulle jag "bara" smaka lite på den andra sorten. Den rök med. men jag tänkte under tiden jag åt (lite hets blev det mot slutet...) att det gör inget med 1000 kcal extra en dag. fatta 1000, det är mkt. men ångesten blev för stor! tyvärr gick jag och ställde mig över toan...spydde dock inte upp allt, det ville jag inte, för jag mår redan dåligt (huvudvärk o feber) o hade jag spytt upp allt hade jag bara fortsatt (gått till affären) för att då är det verkligen kört och suget blir större när magen är nästan tom ju...FAN!


Kände mig så positiv och glad på förmiddagen, men shit, någonting har fortfarande ett grepp om mig och låter mig inte vara ångestfri och glad för länge...blä!


Vad berodde detta på? Måste analysera...jag fattar det faktiskt inte.. några råd?

Ovido - Quiz & Flashcards